Olivoljekurs Fullt

kr 325.00

This product is currently out of stock

Produkt information

Varmt välkomna till Olivoljekurs med Patrick Risotto Botlero

 

FULLT

 

Patrick råkade nyligen träffa en dam från Italien när han var på KÖK Etcetera vid Kungsportsplatsen. Han berättade för henne hur han varje höst åker ner till Italien för att vara med sina vänner när de pressar sina oliver till den nya olivoljan. Damen svarade exalterat: “Hai fatto bene. Oggi olio di oliva al supermercato non vale!”. Hon menade att det var bra tänkt då det i flaskorna i matbutikerna finns väldigt lite Extra Virgin Oil även om det står “Extra Virgin Oliv Olja” på dem.

Den 24:e januari får ni vara med och uppleva äkta kallpressad olivolja från Liguria, Toscano och Puglia. Vi kommer inte bara smaka och prata olivolja men även testa olivoljan och se hur den passar till typiska antipasto (Italiensk fingermat), soppa och efterrätt.

 

Patrick Risotto Botlero, tillsammans med Andreas Kjäll är författare till boken Den stora risottoresan. Lyssna gärna på Meny med Tomas Tengby som intervjuar Patrick. https://sverigesradio.se/avsnitt/1205702

 

Kostnad 325 sek för medlemmar och 375 sek för icke medlemmar.

Plats Vi återkommer om lokal.

Tid: 17:30

Produkt id: 2024-01-24

 


(c) 2000-2023.  Bilder och text respektive fotograf och författare, Kontakta Connoisseur Bokhandel Ab, copy@connoisseur.se för info om rättigheter och publiceringstillstånd.

All kopiering och återanvändning av hemsidans bilder/texter, samt användande av bilder från denna webdomän är stikt förbjudet utan skriftligt tillstånd från rättighetsinnehavaren; Fotografen eller Författaren. .

Västra Gastronomiska Akademin Vänförening, Gibraltargatan 10, 411 32 Göteborg. org. nr. 857209-2446

eCommerce by CubeCart