2019-05-04 My table

kr 1,495.00

Ansvarig: Vänföreningen

Antal platser kvar: 6

Produkt information

Exklusivt tillfälle My table! Mat, dryck och ordkonstnärskap i skön förening!

My Table som är en kulinarisk kväll har arrangerats av Mattias och Joakim fem gånger. Tidigare har temat varit skog, hav och eftersom den nu sker May the 4th så är temat rymden med Star Wars som ledstjärna (may the force …)

Tillställningen börjar kl 18 med lite prat om middagen och ett glas bubbel.

Kvällens meny är inspirerad av Star Wars och en överraskning. Det blir 6 serveringar med matchande dryck.

 

Mattias Karlsson som lagar maten har arbetat som kock på både små och stora ställen i Sverige och utomlands, på ställen med Michelinstjärna, under havet på ubåt samt drivit eget och är med i västsvenska kocklandslaget som tävlade och vann silvermedalj både i OS 2016 och VM 2018. På My Table lagar Mattias maten framför dig vid bordet så du även kan se på, ställa frågor och lära dig.

 

Joakim Hillberg som är passionerad i hur mat och vin kombineras, arbetar med mat och dryckesprovningar, är utbildad sommelier och har även läst sensorisk analys och andra måltidsrelaterade universitetsutbildningar. Joakim har ätit på över 100 Michelinstjärnor och är senior staff writer på wbpstars.com, en youtube fine dining kanal med över 15 miljoner visningar.

Det här är femte gången My Table arrangeras hemma hos Joakim i Örgryte.  Anmälan sker till mattias@mattiasmatochprat.se och gäller när ni fått bekräftelsemail. Så skynda er att boka då det endast finns 10 platser. Priset är 1495:- inklusive all mat och dryck.

Jag kan varmt rekommendera denna afton där både gom, näsa och ögon kommer att erbjudas minnesvärda ögonblick, men i sällskapet brukar det också bjudas minnesvärda "öronblick" om man vill ta del av ordvitsar men även sköna berättelser om såväl matlagning som dryck och allmänt matnörderi!

Då anmälan skall skickas direkt till Mattias kan jag inte garantera att uppgifterna om antal kommer att vara helt uppdaterad men gör gärna anmäla här också så blir det lättare för övriga.

Välkomna

Hälsningar Tomas Hagelberg

Produkt id: 2019-05-04 My Table

 

(c) Alla bilder och all text; Västra Gastronomiska Akademin och dess vänförening 1995-2019

Västra Gastronomiska Akademin Vänförening, Gibraltargatan 10, 411 32 Göteborg. org. nr. 857209-2446

mobilsida

eCommerce by CubeCart